Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Centricleaner Centri-Cleaner Apik Kanggo Mesin Pulp Kertas , Sepagator Slag kanggo Pabrik Kertas

Katrangan singkat:

    Aplikasi pembersih kerapatan rendah Investor paling apik yaiku kertas kertas pulp karton, pembersih pulp kardus minangka jinis peralatan pulping sing digunakake kanggo ngilangi butiran kasar, busa, plastik lan sapanunggalane ing proses pembuatan pulp kertas. Iki digunakake kanggo nggawe pulp daur ulang lan produksi endhog tray. Pembersih rereged abot jinis anyar Alat Pembersih Berat biasane digunakake kanggo ngilangi kotoran abot kaya kerikil, besi besi, debu ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

     

     

    Aplikasi pembersih kerapatan rendah

     

    Mesin kertas pulp pilihan sing paling apik ing Investor iki, pembersih pulp kardus minangka jinis peralatan pulping sing digunakake kanggo mbusak granul kasar, busa, plastik lan sapanunggalane ing proses pembuatan pulp kertas. Iki digunakake kanggo nggawe pulp daur ulang lan produksi endhog tray.

     

    Sing resik anyar sing resik

     

    Cleaner Heavy Impurity Cleaner umume digunakake kanggo ngilangi rereged abot kaya kerikil, besi besi, debu lan partikel tinta gedhe saka macem-macem jinis pulp. Konsistensi mlaku paling dhuwur bisa nganti 2%, nyuda serat, nambah kapasitas produksi, nyuda segmen sing dibutuhake lan nomer sing luwih resik. Efisiensi reresik sing dhuwur, sing ora nglumpukake isi awu ing bagean pungkasan. Keandalan operasi sing dhuwur, ora bakal diblokir.

     

    Piranti reresik pulp kertas Low Density Cleaner / Centri-cleaner kanggo kertas lan pabrik pulp    

     

    katrangan produk:

    450 Cleaner abot sing efisien banget minangka proses kanggo ngilangi kotoran ing prinsip pembersih sentrifugal maju slurry. Kasedhiya ngilangi kotoran abot ing kerikil slurry, zat besi, bledug lan partikel tinta sing luwih gedhe lan macem-macem sistem pemurnian bubur. 400 Cleaner abot bisa dikombinasikake miturut macem-macem bubur lampu sing beda-beda, kanggo entuk efek reresik sing dipengini.

    Zibo yunfeng industri keramik co., LTD

    Parameter teknis utama

    Hasil tunggal: 450-480L / min
    Tekanan plasma: O.2-0.4MPa
    Tekanan tekanan. O.14-0.175MPa
    Menyang konsentrasi plasma: 0,6-2.5%
    Rasio volume slagging tahap siji: 15-30% (tingkat aliran bubur pakan relatif)

    YF500LF-Q eliminator slag multifungsi minangka jinis penghapusan slag efisiensi tinggi sing dikembangake kanthi basis teknologi canggih ing njero omah lan luar negeri. Iki minangka penghapusan slag maju sing nggunakake prinsip sentrifugal kanggo ngilangi kotoran ing bubur.
    Konsentrasi slag kasar ora duwe ciri slurry liwat kontrol kapisah saka separator slag.
    Struktur sistem kompak, lan nomer lan nomer pemisah slag dikurangi.
    Efisiensi pamisahan luwih dhuwur, konsentrasi operasi bisa nganti 3%, lumahing njero alus, lan ora prelu ngasilake langkah kerusuhan.
    Kandhungan najis ing slag kasar dhuwur lan serat kurang luwih sithik.
    Kanthi ngencerake slag kasar lan terus mbuwang slag ing kabeh tahap, ora ana sumbatan sajrone operasi lan denyut nadi minimal.

    Loro, karakteristik remover slag multi-fungsional YF500LF-Q
    A. Struktur pamisah
    Cleaner kanggo struktur pamisah, kabeh Cleaner bisa dipérang dadi 3-4 bagean, gampang dibedhah
    Lan panggantos.
    B. Cara mbuwang macem-macem slag
    YF500LF-Q Cleaner bisa milih macem-macem cara kanggo ngeculake slag miturut macem-macem kabutuhan pangguna: impurities abot baris ngisor, impurities light row top, kanggo adaptasi karo lingkungan kerja pangguna.
    C, cangkem penghapusan slag tahan keramik
    Area gulu lan tutuk kabeh slags sentrifugal minangka papan sing kecepatan lan ageman paling penting.
    Sisih ngisor kerucut pemisah slag nggunakake nozel resisten nyandhang keramik, sing ora mung njamin tingkat debit slag sing stabil nanging uga ndawakake umur layanan.
    Perusahaan miturut cara slagging sing beda lan macem-macem kabutuhan pangguna kanggo nyedhiyakake macem-macem bentuk, macem-macem spesifikasi tutuk slagging keramik.
    Parameter teknis utama remover slag multifungsi YF500LF-Q

    Spesifikasi teknis

    Lulus siji: 450-480L / mnt
    Tekanan operasi maksimal: 4kg / cm²
    Suhu operasi maksimum: 70 ° C
    Bentenane tekanan antara slurry inlet lan outlet: 1.6 ~ 2.0kg / cm²
    Aliran feed siji: 435 ~ 480L / min
    Tekanan bubur sing paling apik: 0,1kg / cm²
    Konsentrasi inlet: kurang saka 3%
    Tingkat penghapusan debu jeruk nipis:> 90%
    Aliran banyu sing disiram: 20 ~ 60L / min

    Papat, bathi kinerja utama

    nggunakake teknologi pemurnian sentrifugal tingkat lanjut
    efisiensi tinggi, kanggo njaga kebersihan bubur banyu
    tekanan mudhun murah, nyuda konsumsi daya sistem
    noto kompak, nyuda panutup area area
    saben pemisah slag ing lan metu saka tabung plasma dilengkapi katup, nyuda downtime sistem, nambah agility lan reliabilitas sistem
    daya tahan materi nilon sing dikuatake
    bisa milih macem-macem bentuk miturut macem-macem kabutuhan, spesifikasi sing beda kanggo cangkem slag-resisting keramik
    pilih mode debit sing beda

    Lima, ruang lingkup aplikasi utama

    YF500LF-Q multi-fungsi remover remag posisi instalasi sing cocog
    A. Sawise saringan konsentrasi sithik lan sadurunge luwih kenthel ing macem-macem sistem pulping
    B, sadurunge pembersih slag cahya
    C. Sistem aliran bubur ing ngarep mesin kertas
    2, slag bisa digunakake kanggo sistem persiapan bubur ing ngisor iki
    A. Sistem serat regenerasi
    B. Sistem pulping kimia
    C. Sistem Deinking


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: