Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Nganggo pemasok elang shandong sing dilapisi keramik mburi

Katrangan singkat:

Pipa Bergaris Keramik kanthi Alumina Tile Liner Deskripsi Produk Chemshun alumina pipa baja komposit bergaris keramik ora mung nduweni karakter pipa baja kanthi kekuatan tinggi, kateguhan sing apik, resistensi pengaruh, kemampuan las sing apik, nanging uga nduweni karakter keramik corundum sing atose banget, ageman dhuwur resistensi, tahan korosi, tahan panas. sing ngatasi kekurangan atose baja sing kurang, resistensi nyandhang sing ora apik lan kerumitan sing kurang kuwat, mula pipa bergaris keramik duwe comprehensi ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pipa Bergaris Keramik nganggo Alumina Tile Liner

    Katrangan Produk

    Pipa baja gabungan komposit Chemshun alumina keramik ora mung nduweni karakter pipa baja kanthi kekuatan tinggi, kateguhan sing apik, resistensi dampak, kemampuan las sing apik, nanging uga nduweni karakter keramik corundum sing atose dhuwur, tahan tahan dhuwur, tahan korosi, panas
    resistensi sing ngatasi kekurangan atose baja sing kurang, resistensi nyandhang sing ora apik lan kerumitan sing kurang kuwat, mula pipa bergaris keramik nduweni ketahanan sing nyandhang banget, ngrungokake resistensi, tahan korosi, kejut mekanik lan kejut termal lsp partikel, watu, batu bara, abu, aluminium molten dll lan media korosif, Chemshun Ceramics nawakake canggih
    Kapabilitas desain lan teknik teknik lapisan lan standar, khusus lan manajemen proyek, uga audit abrasi kanggo lapisan klambi bekas.

    Jinis Liner Keramik Chemshun

    · Kothak polos keramik Alumina
    · Keramik kothak sing bisa dipasang
    · Keramik ubin pipa sudhut mlengkung
    · Lapisan ubin pipa busur keramik
    · Kothak keramik kanthi inter-locking
    · Lapisan bata Alumina
    · Kothak persegi / persegi panjang / heksagonal

    Fitur

    · Alumina kemurnian dhuwur
    · Kapadhetan dhuwur
    · Resistensi nyandhang excllent
    · Nyandhang korosi banget
    · Tembok njero lan njaba sing alus
    · Instalasi gampang
    · Ngurangi pangopènan.

    Ukuran

    150 × 31 / 35x12mm
    150 × 45 / 47x12mm
    150 × 47 / 53x25mm
    150 × 39 / 42x12mm
    150 × 50 / 53x12mm
    150 × 45 / 47x12mm
    150 × 47 / 53x25mm
    150 × 43 / 47x25mm
    150 × 50 / 53x12mm
    150 × 45 / 47x12mm
    150 × 47 / 53x25mm
    150 × 43 / 47x25mm

    Aplikasi

    · Biyen larik ing pipa baja
    · Industri Terkait: pabrik baja, pembangkit listrik, pabrik kilang, pabrik semen, industri pertambangan, industri pelabuhan, lsp.
    · Fasilitas kanggo lapisan: chute, hopper, bunker, stacker, conveyor belt, feeder batubara, distributor, pipa lan sikut, burner, katup.

    Spesifikasi

    NO. Propertitas Unit Seri AL2O3 92% 95% AL2O3 Series
    1 Al2O3 % 92.00 95.00
    2 Asorpsi Banyu % 0,00 0,00
    3 Kapadhetan g / cm3 ≥3.60 ≥33,65
    4 Kekuwatan Fleksural Mpa 270.00 320
    5 Moh's Hardness Sasmita 9 9
    6 Rockwell Hardness HRA 80,00 87
    7 Vickers Hardness (HV10) Kg / mm2 1000 1200
    8 Kekuwatan Fracture Mpa.M1 / 2 3-4 3-4
    9 Koefisien Ekspansi Termal (25-1000ºC) 1 × 10-6 / ºC 8.00 8.1
    10 Maks. Suhu Operasi C 1450 1500

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: