Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Nganggo lan tahan tabung 92 alumina keramik lapisan kerucut / tabung taper kanggo pipa conveyor pertambangan

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk Sistem Penanganan Bahan tahan Abrasion Siku Keramik Dilapisi Siku sing paling larang regane kanggo sikut lan tee Sinho nggunakake tempel, las utawa dovetail kanggo ndandani keramik tahan aus ing tembok njero pipa, nggawe lapisan anti abrasi sing kuat. Kanthi resistensi nyandhang unggul, wis akeh digunakake ing perusahaan industri ngirimake pneumatik, sistem transmisi hidrolik, utamane situs erosi sikut, tee, lan distributor. Iki minangka salah sawijining ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Sistem Penanganan Bahan tahan abrasi Siku Bergaris Keramik
    Tahan nyandhang paling larang kanggo sikut lan tee

    Sinho nggunakake tempel, pengelasan utawa dovetail kanggo ndandani keramik sing ora nganggo ing tembok njero pipa, dadi lapisan anti abrasi sing kuat. Kanthi resistensi nyandhang unggul, wis akeh digunakake ing perusahaan ing industri pneumatik, sistem transmisi hidrolik, utamane situs erosi sikut, tee, lan distributor. Iki minangka salah sawijining saluran sing paling apik kanthi biaya sing efektif.

    Nggunakake suhu

    Tempel: ngisor 300 ℃
    Las: ngisor 600 ℃
    Dovetail: ngisor 800 ℃

    Media sing cocog

    Partikel padhet kayata bubuk batubara, abu, slag lan bubur, kayata bubur batubara, slag, lan aluminium cair.

    Lamaran

    Digunakake kanthi akeh ing metalurgi, pertambangan, listrik, batu bara, petrokimia lan industri liyane, solid gas, sistem conveyor padat cair, utamane kanggo kerusakan serius ana ing sikut, telung tautan.

    Fitur Produk:

    Resistensi nyandhang banget
    Ngadopsi keramik alumina minangka liner, umure pipa luwih saka 10 kali tinimbang baja pengeras normal.

    Tahan korosi
    Keramik alumina duwe kaluwihan erosi banyu laut, resistensi asam lan alkali, uga proteksi skala.

    Promosi gesekan

    Lumahing njero Gamelan lan tanpa erosi, kelancaran pipa njero luwih unggul tinimbang pipa logam liyane.

    Nggunakake suhu

    Pipa senyawa bisa suwe banget mlaku ing kisaran suhu -50-800 ℃.
    Bobot entheng
    Bobot pipa senyawa lagi wae tekan setengah pipa watu casting lan udakara 50% pipa paduan. Kanthi kaunggulan nyandhang lan tahan korosi, umure pipa tetep luwih dawa tinimbang pipa tahan nyandhang liyane kanthi biaya majelis lan mlaku umume dikurangi.

    Déwan gampang
    Amarga bobot entheng lan kemampuan las sing apik, bisa dipasang kanthi gampang kanthi sambungan las utawa flange lan nyuda biaya mbenakake.

    Sistem Penanganan Bahan tahan abrasi Siku Bergaris Keramik
    Miturut ukuran pipa lan bahan panularan, pipa material kaya iki bisa dipilih nggunakake rong jinis struktur keramik, tabung keramik utawa ubin keramik sing dilapisi ing pipa baja. SINHO bisa nyuplai pipa sesuai karo kebutuhan para pelanggan. Ditrapake banget kanggo nyedhiyakake gambar peralatan lan fitur kahanan situs, mula bakal nyedhiyakake program anti abrasi lan busana sing paling cocog kanggo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: