Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

komponen dehidrasi keramik, nggawe piring, piring dewatering, kothak nyedhot

Katrangan singkat:

Pambuka Produk Yunfeng: Kabeh panel keramik resistensi abrasi sing apik, koefisien gesekan rendah, serat kaca polietilen bobot molekul serat plastik sing dikuatake, kandhang baja tahan karat sing dhuwur, umur kerja dawa. Irisan Asingle, lapisan kaping pindho, telung celah, lsp Pambuka Produk Yunfeng: Miturut kabutuhan pelanggan, kita duwe kamar siji, kamar dobel ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pambuka Produk Yunfeng:

    Kabeh panel keramik resistensi abrasi sing apik, koefisien gesekan rendah, serat kaca polietilen bobot molekul serat substrat plastik sing dikuatake, kandhang baja tahan karat sing dhuwur, umur dawa. Irisan asingle, lapisan kaping pindho, telung celah, lsp.

    Kursi bisa muter 360 derajat instalasi diadopsi, memenuhi permintaan ruang instalasi sing beda.

    Pambuka Produk Yunfeng:

    Miturut kabutuhan pelanggan, kita duwe kamar siji, kamar dobel telung kamar. Rentang vakum 10-33KPA, jembaré 13-20mm, kothak digawe saka waja tahan karat, kothak kasebut disesuaikan karo wedhi. Panel keramik kanthi resistensi nyandhang tahan umur dawa.

    Deskripsi Produk

    Bahan (Tutup Lumahing) CERAMIC AL-OXIDE utawa CERAMIC ZR-OXIDE utawa SI-NITRIDE CERAMIC utawa HDPE
    Bahan (Kothak Dewatering) Komponen Baja tahan karat
    Fitur (Tutup Lumahing) 1. Formulir Kertas Banget2. Kertu Nyuda Loro-Siden3. Umur Panjang Bahan Keramik

    4. Umur Layanan Dipanjangake kanggo Busana Mesin (Mbentuk Kawat & Alat Press).

    5. Tahan Shock Termal Nganti 600 ° C

    Fitur (Kothak Dewatering) 1. Cocog kanggo Kabeh Kelas Kertas lan Kecepatan .2 Kualitas Kertu Optimal3. Saluran Efisien

    4. Ngurangi Konsumsi Energi

    Kauntungan:

    1. Resistensi Nyandhang & Nyuwek Dhuwur 2. Resistensi Erosif Sempurna 3. Kemurnian Tinggi & Kapadhetan 4. Kenceng Ujung Kuat 5. Porositas Lumahing & Kasar 6. Efisiensi Ekspresi 7. Rampung Lumahing Dhuwur 8. Kekuwatan Mekanik Banget 9. Tahan Guncangan Termal sing Apik .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: