Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

konsistensi dhuwur efek ganda pulp cleaner saka mesin daur ulang kertas sampah

Katrangan singkat:

Penghapusan slag konsentrasi dhuwur, ngresiki rereged pulp kanggo pulp papermaking Amarga impurity cahya lan impurity abot lan proporsi serat beda, mula sawise pamisahan aliran slurry sing apik lan aliran slurry ing separator slag uga beda, dadi, mbusak struktur slag duwe bedane, sanajan sawetara slag ing struktur peralatan luwih rumit, paramèter operasi utama uga ana bedane antara slag abot, yaiku jinis nggunakake ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Eliminator slag konsentrasi dhuwur, ngresiki rereged pulp kanggo pulp papermaking

    Amarga reged cahya lan impurity abot lan proporsi serat beda, mula sawise pamisahan aliran slurry sing apik lan aliran slurry ing separator slag uga beda, mula, mbusak struktur slag duwe bedane, malah sawetara slag sing kuwat ing struktur peralatan luwih kompleks, paramèter operasi utama uga ana bedane antara slag abot, yaiku jinis nggunakake teori sentrifugal kanggo nyingkirake kepadatan bubur beda karo ukuran impure peralatan, slag ndhuwur peralatan nganggo bahan stainless steel, injeksi murah kanggo bahan poliuretan, desain tembok utama kanggo kerucut spiral.
    Digunakake kanggo mbusak Kapadhetan pulp tinimbang impurities serat!

    Saiki, ana macem-macem jinis, diameter liyane, beda dawa awak utama lan macem-macem bahan digawe saka produk seri peralatan penghapusan slag konsentrasi dhuwur.

    Ing wektu sing padha, sawetara perbaikan desain wis digawe ing saluran slurry, outlet bubur, outlet slagry, struktur utama, piranti pangalihan, kinerja material lan jinis unit gabungan penghapus slag.

    Kanggo nyuda ilang serat, pulp utawa reclaimer serat sing wis diatur khusus wis ditambahake.

    Cleaner konsistensi sing dhuwur kanggo mesin kertas kertas produksi kertas limbah sampah

    Aplikasi:

    Cleaner konsistensi dhuwur digunakake kanggo ngilangi rereged sing abot, nyuda nyandhang peralatan sabanjure, ningkatake kualitas pulp.

    Parameter Teknis utama

    Model ZSC-1 ZSC-2 ZSC-3 ZSC-4 ZSC-5 ZSC-6 ZSC-7 ZSC-8
    Ditempatake (L / mnt) 800-1000 1200-1400 1600-1800 1800-2600 3000-4500 4500-5800 5800-7500 8000-12000
    Konsistensi (%) 1-5
    Tekanan Inlet (MPa) 0,2-0,4
    Tekanan Outlet (MPa) 0,1-0,25
    Tekanan banyu ngumbah (MPa) + 0,02Mpa Inlet prssure + 0.02MPa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: