Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Piranti reresik pulp kertas dhuwur Density Cleaner / Centri-cleaner kanggo pabrik kertas lan pulp

Katrangan singkat:

Kapasitas remover pasir bubur pulp, pulp sentris lan mesin kertas Pambuka reresik kerapatan Tinggi Density Cleaner biasane ditrapake kanggo mbusak kabeh jinis impurities abot ing pulp kertas, kayata staples, watu, kaca tingal, dll. lan subarea area tekanan rendah jelas. Iki nggawe panrima lan impurities kanthi beda. Gunakake kerucut resistensi, umur dawa. Kerucut dawa sing dirancang khusus duwe sudut taper cilik lan efek reresik ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kapasitas penghilang pasir pulp sing dhuwur, pulp centricleaner lan mesin kertas 
    Pengenalan pembersih kerapatan tinggi
    Cleaner Kapadhetan Dhuwur umume ditrapake kanggo ngilangi kabeh jinis rereged abot ing pulp kertas, kayata staples, watu, gelas, lsp. Volume pulp inflow, kemampuan eddy kuat lan tekanan rendah subarea jelas. Iki nggawe ditampa lan rereget kanthi beda. kerucut keramik, umur dawa. Khusus kerucut sing dirancang khusus duwe sudut lancip cilik lan efisiensi reresik sing apik. Peralatan karo kabinet kontrol PLC, gampang lan gampang dikontrol, cukup ngilangi kotoran.
    Fitur pembersih kerapatan tinggi
    Densitas tinggi minangka struktur sederhana, nutupi area cilik, kapasitas gedhe, gampang dioperasikake, ora ngalangi slagging, lan efisiensi pemurnian tinggi. Pulp kudu mung liwat mesin sapisan, tanpa peralatan pangolah bubur buntut, ilang serat ora ana , kerucut bisa nyandhang, umure dawa, ora muter, ora butuh motivasi. Diinstal ing proses transportasi bubur bisa entuk efek saka deslagging.
    Centricleaner konsistensi dhuwur kanggo mesin pulp kertas utamane ditrapake kanggo ngilangi kabeh reregetan sing akeh ing pulp kertas, kayata staples, watu, gelas, lsp. Volume pulp inflow, kemampuan eddy kuat lan subarea area tekanan kurang jelas. Iki nggawe lan kotoran misah kanthi sak tenane.
    Nyandhang kerucut resistensi, umur panjang. Kerucut sing dirancang khusus duwe sudut lancip cilik lan efisiensi reresik sing apik. Peralatan karo kabinet kontrol PLC, gampang lan gampang dikontrol, cukup ngilangi kotoran.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: