Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Mesin Daur Ulang Kertas Sing Bersih Cleaner Pulp Cleaner Konsistensi Rendah

Katrangan singkat:

Cleaner Konsistensi Tengah minangka salah sawijining peralatan pemurnian pulp peralatan canggih, utamane pulp kertas pemurnian sing luwih apik, daur ulang kertas sampah sing penting banget. Piranti nggunakake “kecepatan keong” dadi pulp, ngatasi buburan Cleaner Cleaner menyang drawbacks gangguan stream jet slurry, slag njamin efek sing apik, nanging uga nyuda tekanan sing ilang. Cleaner Konsistensi Tengah nggunakake sudhut, kalorone kanggo pulp konsistensi dhuwur dibersihake sadurunge ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    High-Quality-High-Consistency-Cleaner-for-Paper-Mill

    Cleaner Konsistensi Tengah minangka salah sawijining peralatan pemurnian pulp peralatan canggih, utamane pulp kertas pemurnian sing luwih apik, daur ulang kertas sampah sing penting banget. Peralatan nggunakake "kecepatan keong" dadi pulp, ngatasi bubur Cleaner Cleaner dadi drawbacks gangguan stream jet slurry, slag njamin efek sing apik, nanging uga nyuda tekanan sing ilang.
    Cleaner Konsistensi Tengah nggunakake sudhut, loro kanggo pulp konsistensi sing dhuwur dibersihake sadurunge mesin uga bisa digunakake kanggo pilihan pemurnian pulp konsentrasi rendah.

    Katrangan Produk

    Pembersih pulp umume digunakake kanggo ngilangi rereged abot kayata wesi, kuku buku, awu, pasir lan blok kaca sing pecah lsp. Bisa nyuda panggunaan peralatan ing ngisor iki lan nambah kualitas serat. Iki minangka peralatan utama kanggo daur ulang kertas sampah, panggunaan serat lan proporsi kotoran, lan nggawe kotoran sing abot dipisahake saka pulp, entuk tujuan ngresiki pulp.

    Aplikasi:

    ditrapake kanggo mbusak kabeh jinis rereged abot ing pulp kertas, kayata staples, watu, gelas, lsp.

    Konstruksi:

    Volume kamar mlebu
    Kemampuan eddy sing kuwat
    Temenan subarea area tekanan rendah
    Iki nggawe panrima lan kotoran bisa dipisahake kanthi lengkap.

    Kaluwihan:

    Nganggo kerucut resistensi resistensi, umure dawa.
    Kerucut dawa sing dirancang khusus duwe sudut taper cilik lan efisiensi reresik sing apik.
    Peralatan kanthi kabinet kontrol PLC, gampang lan gampang dikontrol, cukup ngilangi kotoran.

    Jinis:

    Pelepasan terak otomatis kanthi intermiten
    Debit slag mbukak terus-terusan.

    Aplikasi:

    Pembersih konsistensi tinggi seri HT bisa ngilangi rereged abot kanthi diameter luwih saka 3mm saka stok kertas daur ulang.
    Minangka peralatan skrining kasar, umume minangka peralatan hidrolik down-stream. Uga bisa diinstal minangka peralatan sing penting
    kanggo mesthekake operasi peralatan pangolahan down-stream.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: