Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Piranti kertas pemurnian peralatan Piranti prinsip alat nyusut

Slagger pusaran ditemokake ing taun 1891, nanging pisanan digunakake ing industri kertas ing taun 1906.

Ing wektu kasebut, slagger vortex mung digunakake kanggo ngilangi impurities sing abot saka bubur serat.

Awak utama penghapusan slag yaiku silinder, sing ora ditambah dadi kerucut nganti udakara taun 1950-an, lan digunakake ing industri kertas.

Nganti wiwitan taun 1960an, desort pusaran digunakake ing China.

Wiwit taun 1970-an, amarga paningkatan panggunaan kertas sampah daur ulang kanthi cepet, bubur bahan mentah serat sekunder, jinis lan jumlah kotoran ing bubur serat saya tambah.

Kanggo kabutuhan pemurnian pulp, pangembangan penghapusan slag cepet banget, ana macem-macem jinis lan model penghapusan slag kanggo pemurnian pulp sampah, kayata pengotor gedhe ing penghapusan slag, pengotor ringan ing penghapusan slag lan produk seri seri eliminator slag fungsi dobel.

Slagger impurities abot digunakake kanggo mbusak impurities ing pulp kanthi kapadhetan luwih dhuwur tinimbang serat. Saiki, ana akeh produk seri impor impor abot sing digawe saka macem-macem jinis, diameter, dawa awak utama lan bahan.

Ing wektu sing padha, sawetara perbaikan desain wis digawe ing saluran slurry, outlet bubur, outlet slagry, struktur utama, piranti pangalihan, kinerja material lan jinis unit gabungan penghapus slag.

Kanggo nyuda serat sing ilang, tambahi pulp utawa stasiun daur ulang serat kanthi konfigurasi khusus ditambahake. Kanggo ngirit energi, slagger impurity density dhuwur lan medium dikembangake.

Slagger impurity cahya slagger impurity light slagger yaiku slagger sing dirancang khusus kanggo ngilangi kotoran sing luwih cilik tinimbang proporsi serat ing pulp. Penting banget kanggo ngresiki pulp kertas sampah.

Amarga gravitasi tartamtu kanggo impurities abot lan impurities entheng beda karo serat, arah aliran aliran slurry sing apik lan aliran slurry slagry sawise dipisahake uga beda ing eliminator slag.

Mula, struktur penghapusan slag kanggo ngilangi kekarone beda. Malah struktur sawetara pengotor sing entheng luwih rumit, lan parameter teknis operasi utama uga beda.

Penghapusan slag tapered: Alat penyucian pulp lan slagging sing digunakake ing industri kertas.

Bentuk kasebut minangka kerucut kanthi Sudut kerucut udakara 8 ~ 13 derajat. Iki digawe saka waja tahan karat, karet keras utawa wesi cor kanthi lapisan plastik poliethelin.

Tembok njero alus lan resik, tahan nyandhang, tahan tekanan, tahan korosi, lan ora cacat ing suhu 40 ~ 60 ℃.

Gerak Eddy digunakake kanggo ngilangi impurities sing abot. Efisiensi ngilangi slag luwih dhuwur tinimbang remover slag saiki, sing bisa nyuda tingkat debu pulp kanthi signifikan.

Lan bisa dadi bundel utawa baris sejajar, tailing bisa dipilih ing bagean, kanggo nyuda kerugian slag pulp.


Wektu kiriman: Dec-10-2020