Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

2019 ing Kairo, Mesir (mesin nggawe kertas)

news

Kanthi srengenge panas lan campuran Arab sing misterius.
Kita melu grup pameran kertas Bossing menyang Kairo sing apik.
Mlebu Mesir minangka pesta kanggo mripat, lelungan puisi.
Ana piramida misterius, firaun kuno lan pemandangan sing apik ing sadawane Kali Nil.
Nanging, sing nggawe kita luwih seneng yaiku profesionalisme pameran papermaking.
Sajrone pameran kasebut, serangkaian kegiyatan kanthi tema sing beda ora mung bisa nambah kualitas profesional para pengunjung lan nambah jumlah pengunjung profesional sing efektif, nanging uga bisa nggedhekake pertukaran lan kerja sama antar perusahaan kertas lan pameran ing macem-macem negara sajrone pameran.
Sanalika, kanggo perusahaan kertas lan peralatan hulu, bahan baku, kimia, pemasok kontrol otomatis kanggo nggawe platform komunikasi.
Sajrone pameran kasebut, dianakake pertukaran teknologi lan seminar teknologi papermaking, uga nedha bengi pertukaran, nggawe acara gedhe kanggo industri pembuatan kertas ing Timur Tengah.

b92625c3

Kanthi srengenge panas lan campuran Arab sing misterius.
Kita melu grup pameran kertas Bossing menyang Kairo sing apik.
Mlebu Mesir minangka pesta kanggo mripat, lelungan puisi.
Ana piramida misterius, firaun kuno lan pemandangan sing apik ing sadawane Kali Nil.
Nanging, sing nggawe kita luwih seneng yaiku profesionalisme pameran papermaking.
Sajrone pameran kasebut, serangkaian kegiyatan kanthi tema sing beda ora mung bisa nambah kualitas profesional para pengunjung lan nambah jumlah pengunjung profesional sing efektif, nanging uga bisa nggedhekake pertukaran lan kerja sama antar perusahaan kertas lan pameran ing macem-macem negara sajrone pameran.
Sanalika, kanggo perusahaan kertas lan peralatan hulu, bahan baku, kimia, pemasok kontrol otomatis kanggo nggawe platform komunikasi.
Sajrone pameran kasebut, dianakake pertukaran teknologi lan seminar teknologi papermaking, uga nedha bengi pertukaran, nggawe acara gedhe kanggo industri pembuatan kertas ing Timur Tengah.


Wektu kiriman: Sep-05-2020