Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

low density cleaner kanggo peralatan pulping kertas

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk Cleaner konsistensi rendah cocog kanggo ngresiki suspensi serat kanthi konsistensi 0,4-1,2%. 606 Cleaner abot sing efisien banget kanggo mbusak pasir sing bubur, filing zat besi, debu lan partikel tinta sing luwih gedhe lan kotoran abot liyane ing macem-macem sistem pemurnian pulp. 400 Cleaner abot bisa dikombinasikake miturut macem-macem bubur lampu sing beda-beda, kanggo entuk efek reresik sing dipengini. Parameter teknis utama Input tunggal: 580-600L / menit Menyang plasma ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Cleaner konsistensi sithik cocog kanggo ngresiki suspensi serat kanthi konsistensi 0,4-1,2%.

    606 Cleaner abot sing efisien banget kanggo mbusak pasir sing bubur, filing zat besi, debu lan partikel tinta sing luwih gedhe lan kotoran abot liyane ing macem-macem sistem pemurnian pulp. 400 Cleaner abot bisa dikombinasikake miturut macem-macem bubur lampu sing beda-beda, kanggo entuk efek reresik sing dipengini.

    Parameter teknis utama

    Hasil tunggal: 580-600L / min
    Tekanan plasma: O.2-0.4MPa
    Tekanan tekanan. O.14-0.175MPa
    Menyang konsentrasi plasma: 0,6-1,0%
    Rasio volume slagging tahap siji: 15-30% (tingkat aliran bubur pakan relatif)

    Lamaran

    Reresik sentrifugal ditrapake kanthi akeh ing sistem pendekatan mesin kertas, sistem pulping lan deinking saka kertas limbah. Iki bisa ngilangi bahan leleh panas, partikel tinta, benjolan serat, cahya sing entheng lan bentuk geometris lan kotoran abot saka stok kertas kanthi efektif. Bisa ngasilake pulp kanggo kertas bermutu tanpa noda lan kotoran sing standar banget.
    Efisien bisa nggawe layar kasar menyang pulp kertas sampah, nyederhanakake prosedur pangolahan lan nyuda konsumsi daya.

    Prinsip Kerja

    Simpenan pulp kanthi feed konsistensi 0,5 nganti 1,0% liwat header pipa inlet menyang pembersih lan stok mlebu ing inlet tangensial sing nyepetake saham menyang gerakan sentrifugal mudhun. Bahan cemar kaya rereget, shive, lan spek kanthi gravitasi spesifik sing dhuwur dipeksa ing tembok njaba kerucut lan mudhun liwat orifice nolak outlet kanggo nolak header, penolakan kasebut lagi dipangan kanggo tahap pembersih kaping 2.

    Kerucut / nozel tahan tahan nganggo microcrystal

    * Dijupuk area aplikasi: Kerucut / nozel tahan aus Alumina cocok kanggo peralatan skrining bahan industri kayata pabrik kertas, minyak bumi, tambang, pabrik baja, pembangkit listrik, lsp. Bisa digunakake minangka siklon, slag eliminator, slurry inlet , aliran ngisor, diameter perubahan, lsp.

    Cangkang njaba platform vertebral platform alumina bisa digawe saka waja, poliuretan lan bahan liyane, lan lapisan njero digawe saka keramik alumina kanthi resistensi nyandhang banget, sing ora mung bisa nyandhang suhu tinggi lan tahan korosi saka suhu tinggi keramik, nanging uga menehi karakteristik kekuwatan lan kateguhan bahan njaba kanggo nyegah kerusakan keramik, lan desain integral gampang diganti lan dipasang.
    * Dijupuk karakteristik produk: resistensi abrasi sing apik; Kekerasan mohs bisa nggayuh 9,0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: