Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Kerucut hidroklikon, kerucut keramik sing luwih murah

Katrangan singkat:

900/1000 luwih resik adhedhasar beda-beda ing bubur sing ana ing bobote bobot impurities nggunakake prinsip sentrifugal kanggo mbusak produk anyar, produk kasebut digunakake adhedhasar generasi produk pertama, miturut pangguna domestik lan internasional umpan balik, dirancang kanggo ngatasi masalah produk sing didesain pabrik slag. Produk kasebut bisa nyuda kebutuhan kanggo nyetel struktur miturut pangguna kanggo nggayuh tujuan saben ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    900/1000 luwih resik adhedhasar beda-beda ing bubur sing ana ing bobote bobot impurities nggunakake prinsip sentrifugal kanggo mbusak produk anyar, produk kasebut digunakake adhedhasar generasi produk pertama, miturut pangguna domestik lan internasional umpan balik, dirancang kanggo ngatasi masalah produk sing didesain pabrik slag. Produk kasebut bisa nyuda kebutuhan kanggo nyetel struktur miturut pangguna kanggo nggayuh tujuan saben pamisahan cahya lan bobot impor sing abot, misahake kotoran abot bebarengan, saengga pangguna bisa investasi sepisan. Produk kasebut minangka kerikil, bahan besi, cat lan campuran abot liyane sing bisa dipisahake. Seprei plastik sing rereget, cahya, gas, tinta, bledug utawa sapanunggalane.

    YUNFENG Parameter teknis utama

    Menyang kapasitas plasma: 900-1100L / mnt
    Pulp sing apik: 900-1000L / menit
    Bobot slag: 50L / min
    Tekanan plasma: 0.2-0.4MPa
    Konsistensi inlet: 0,5-1,20%
    Suhu operasi maksimum: 120 ℃


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: