Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

kesepakatan sing luwih padhet karo impor abot YF-Zcs 58 57 56

Katrangan singkat:

Pambersih Pulp Konsistensi Tinggi / Separator Desander / Remover Pasir / Sand-Catcher Deskripsi produk: Pembersih HD minangka pembersih diameter depan sing gedhe sing bisa ngolah pirang-pirang atus ton serat saben dina. Tujuan utama pembersih kepadatan tinggi yaiku misahake reregedan sing abot saka serat amarga suspensi serat ing banyu. Iki nglindhungi peralatan hilir saka rusak lan rusak. Iki uga bisa digunakake kanggo pulih serat. Pulp cleaner high density kerucut dobel yaiku puri ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Resik Pulp Konsistensi Dhuwur / Desander Separator / Remover Pasir / Sand-Catcher

    Katrangan produk:

    Pembersih HD minangka pembersih maju diameter gedhe sing bisa ngolah pirang-pirang atus ton serat saben dina. Tujuan utama pembersih kepadatan tinggi yaiku misahake reregedan sing abot saka serat amarga suspensi serat ing banyu. Iki nglindhungi peralatan hilir saka rusak lan rusak. Iki uga bisa digunakake kanggo pulih serat. 

    Pulp pembersih kerapatan tinggi kerucut dobel minangka peralatan pemurnian canggih, utamane kanggo pemurnian pulp kertas sampah sing luwih apik, minangka salah sawijining peralatan kunci daur ulang kertas limbah sing penting banget. Nggunakake serat lan proporsi rereged sing beda, saengga prinsip pemisahan emparan empiris abot saka pulp metu kanggo ngresiki tujuan pulp. Piranti nggunakake jembar, kanggo reresik pulp konsistensi dhuwur. Sadurunge mesin uga bisa digunakake kanggo ngresiki pulp tanpa konsistensi sing murah.

    Cleaner sederhana, tilas cilik, kapasitas gedhe, otomatis bisa ngilangi operasi slagging sederhana. Clogging tap outlet, resik lan efisien, mung sapisan liwat bubur Cleaner, peralatan penanganan bubur maneh ora dibutuhake buntut, serat sithik. Busana kerucut lan umur dawa: ora nganggo drive, ora ana perawatan maneh, ana rong jinis otomatis lan manual.

    Parameter Teknis

    Fungsi Model

    YFZCS1

    YFZCS2

    YFZCS3

    YFZCS4

    YFZCS5

    YFZCS6

    YFZCS7

    YFZCS8

    YFZCS9

    YFZCS10

    nggrundel
    4%

    meksa MPa

    0.02-0.08

    0.02-0.08

    0.02-0.08

    0.02-0.08

    0.03-0.09

    0.03-0.09

    0.03-0.12

    0.03-0.12

    0.03-0.12

    0.04-0.13

    Alur m3/ Min

    0.25-0.55

    0,5-0,95

    0,75-1,60

    1.0-3.0

    2.0-3.5

    3.5-5.0

    5.0-6.0

    6.0-7.5

    7.5-10

    10-11.5

    Kapasitas pangolah t / d

    15-30

    29-55

    43-100

    57-130

    100-180

    140-220

    180-250

    220-320

    300-450

    400-550

    Pembersih konsistensi sing dhuwur umume digunakake kanggo ngilangi kotoran cilik lan abot kayata wesi, kuku buku, awu, pasir, cullet lan liya-liyane. Tujuane kanggo ngobati abrasi peralatan, reresik pulp lan perbaikan kualitas bakal diraih.

    Fitur sing Dirancang

    1. Pipa feeding kanthi sudut kecenderungan tartamtu bakal mbentuk kekuwatan aliran vorteks sing kuwat kanggo misahake rereged abot kanthi efektif.
    2. Awak kerucut nganggo keramik tahan anget alumina sing njamin wektu sing migunani dawa.
    3. Struktur kerucut loro nyuda ngilangi serat lan nambah efisiensi pisah sing abot.
    4. Dikontrol dening sistem otomatis PLC, ekonomi tenaga kerja lan bahan.

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: