Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Kepiye cara tuku produk sampeyan?

Sampeyan bisa menehi paramèter tèknologi. (Sambungake: yunfeng@zbyunfeng.cn).

Piye carane mbayar?

TT lan L / C bisa ditampa lan TT bakal luwih dihargai. Setoran 30% sadurunge ngasilake, saldo 70% sadurunge dimuat kanthi TT.

Jam pira kiriman?

Iku gumantung saka jumlah pesanan. Umume, wektu pangiriman bakal ana ing 4 nganti 6 minggu.

Kepiye cara nginstal sawise tekan peralatan?

Nyedhiyakake gambar rinci.

Pengin kerja sama kita?