Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Hubungi Kita

ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Zichuan sisih kulon Liu watt Taman Industri, No.1. Zibo, Shandong, China

+ (86) 0533 5556936 / +8615053315967

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita