Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Siklon Keramik Diantrekake kanggo Penambangan

Katrangan singkat:

Bagian keramik kanthi macem-macem bentuk sing disesuaikan miturut syarat pelanggan * Kaluwihan: tahan tahan, tahan pengaruh, konstruksi sing gampang, lan liya-liyane, kinerja resistensi teoritis padha karo 260 kali baja mangan, baja krom, kaping 170. Bisa nyepetake umur layanan saka nganggo bagean kanthi efektif. * Dijupuk area aplikasi: Area aplikasi: Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik lan industri liyane ing permukaan peralatan utawa materi sing ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Bagian keramik kanthi macem-macem bentuk sing disesuaikan karo kebutuhan pelanggan

    * Kaluwihan: nyandhang tahan, tahan pengaruh, konstruksi sing trep, lsp., kinerja resistensi teoritis padha karo 260 kali baja mangan, baja krom, kaping 170. Bisa nyepetake umur layanan saka nganggo bagean kanthi efektif.

    * Dijupuk area aplikasi: Area aplikasi:

    Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik lan industri liyane ing permukaan peralatan utawa materi sing ngasilake cairan sing mili liwat bahan tahan aus pipa, efek utamane kanthi efektif nglawan pengaruh pengaruh bahan tembok sing dilewati.

    * Fitur produk:

    Cetakan pencet garing, suhu dhuwur, kekerasan rockwell HR80-90, mung nomer loro kanggo berlian.

    Gabungan kekakuan keramik lan elastisitas baja sing dhuwur menehi pipa fitur sing ora bisa dicocogake minangka bahan tahan abrasi, tahan panas lan tahan korosi kanggo digunakake ing bidang pembangkit listrik, metalurgi, pertambangan, lan industri kimia, lsp. Wis akeh kaluwihan saka pipa baja, pipa watu cor, lan pipa senyawa plastik-plastik.

    Fitur tabung liner keramik alumina:

    Resistensi nyandhang dhuwur
    1. tahan keramik luwih saka 10 kaping kanggo baja.
    2. Lapisan tahan nyandhang banget kandel. (Miturut syarat pangguna nambah utawa nyuda lapisan nyandhang 6mm-9mm)

    Anti-ngeculake kaping pindho
    1. Panggunaan jubin anti-ngeculake, ubin ing antarane struktur tekanan yaiku telung sisi negara sing ditekan bebarengan.
    2. Pipa ing saubengé duwe bolongan sekrup 4-6, nembus kothak bolongan sing bentuké kerucut tengah, gandheng karo tembok pipa baja njaba.

    Bobot entheng:
    Pipa jajar keramik luwih entheng tinimbang pipa paduan, pipa besi cor lan pipa watu sing nyuda biaya transportasi lan nggawe pipa luwih gampang dipasang.
    Instalasi sing Trep
    Pipa komposit baja sing nganggo keramik bisa gampang disambungake kanthi ngelas utawa nganggo flensa lan konektor sing gampang alus.

    Pengepakan & Pengiriman

    pa
    pa2
    Kemasan
    Ukurane 1200 (L) * 1000 (W) * 800 (D)
    Bobot ≤0.5T
     
     
     
    Rincian Kemasan
    Paket normal yaiku kothak kayu (Ukuran: L * W * H). Yen ekspor menyang negara-negara Eropa, kothak kayu bakal fumigated. Yen kontainer banget harimau, kita bakal nggunakake film pe kanggo pengepakan utawa mbungkus miturut panjaluk khusus pelanggan.
     
    Kemasan
    Ukurane 1200 (L) * 1000 (W) * 800 (H)
    Bobot ≤1,2 T
     
     
     
    Rincian Kemasan
    Paket normal yaiku kothak kayu (Ukuran: L * W * H). Yen ekspor menyang negara-negara Eropa, kothak kayu bakal fumigated. Yen kontainer banget harimau, kita bakal nggunakake film pe kanggo pengepakan utawa mbungkus miturut panjaluk khusus pelanggan.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: