Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Babagan Kita

Zibo yunfeng industri keramik Co., Ltd. Didhisiki ing taun 2001, dununge ing shandong ing wilayah kasebut. Perusahaan duwe 19 taun pengalaman desain lan produksi, nganjurake keramik struktural lan keramik fungsional, produk kasebut bisa digunakake ing pembuatan kertas, industri kimia, riset ilmiah, elektronik, obat, termoelektrik lan industri liyane, duwe akeh ciri, kayata resistensi abrasi, tahan korosi, tahan suhu tinggi. Perusahaan kanthi aktif njelajah, inovasi kandel, wis ngembangake pirang-pirang produk canggih: ing antarane, industri kertas khusus nggawe keramik lan konsentrasi rendah set lengkap kabeh desander, dehidrasi, hidroklikon digunakake papan lapisan corundum, lembar lapisan corundum centrifuge, bend tahan resisten, tee pipa lurus tahan resisten, lsp.

Kita bisa nyedhiyakake layanan pra-sale, adol lan sawise-sales
1.ISO9001: 2015 ISO14001-2015
2. Baleni pitakon sampeyan sajrone 24 jam kerja.
3. Staff sing duwe pengalaman njawab kabeh pitakon sampeyan kanthi tepat wektu.
4. Desain khusus kasedhiya.
5. Solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo para pelanggan dening para insinyur lan staf sing wis terlatih lan profesional.
6. Diskon khusus lan perlindungan dodolan diwenehake marang distributor.
7. Minangka penjual sing jujur, kita mesthi nggunakake bahan baku sing unggul, mesin canggih, teknisi sing trampil kanggo mesthekake produk kasebut rampung kanthi fitur bermutu lan stabil.
8. Dhukungan teknis lengkap: kita bakal nyedhiyani gambar dhasar dhukungan mesin lan instalasi.

Sertifikat