Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

95% Lapisan Keramik Alumina & Pipa Baja Langsung Digawe Saka Pabrik China

Katrangan singkat:

* Dijupuk area aplikasi: Area aplikasi: Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik lan industri liyane ing permukaan peralatan utawa materi sing ngasilake cairan sing mili liwat bahan tahan aus pipa, efek utama kanthi efektif nglawan efek saka pengaruh bahan tembok liwati. * Fitur produk: Cetakan pencet garing, suhu dhuwur, kekerasan rockwell HR80-90, mung kaping pindho kanggo berlian. Prakara sing perlu digatekake kanggo transportasi lan instalasi keramik ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    * Dijupuk area aplikasi: Area aplikasi:

    Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik lan industri liyane ing permukaan peralatan utawa materi sing ngasilake cairan sing mili liwat bahan tahan aus pipa, efek utamane kanthi efektif nglawan pengaruh pengaruh bahan tembok sing dilewati.

    * Fitur produk:

    Cetakan pencet garing, suhu dhuwur, kekerasan rockwell HR80-90, mung nomer loro kanggo berlian.

    Prakara sing perlu digatekake kanggo transportasi lan instalasi pipa keramik
    1. Pipa komposit keramik nduweni kekerasan sing dhuwur lan kateguhan sing apik, nanging kudu dilebokake ing proses transportasi lan instalasi supaya ora tabrakan serius, utamane supaya ora kontak langsung karo instrumen logam utawa pengaruh ing lapisan keramik ing permukaan pungkasan.
    2. Pipa lentur yunfeng dipasang kanthi langsung. Nalika pipa mlengkung dipasang, arah sing dituduhake dening panah ing lumahing pipa mlengkung kudu selaras karo arah aliran medium sing dikirimake.
    3. Nalika nginstal pipa, pipa kudu didadekake siji karo garis tengah lan level kudu disetel kanggo mesthekake yen ujung kasebut bisa ditemokake kanthi akurat. Pindahan loro-lorone kudu dikontrol ing 1.0mm.
    4. Nalika sambungan pipa fleksibel digunakake kanggo nyambungake lan nginstal pipa, dawa sing dipasang ing loro ujung pipa fleksibel bakal disetel kanthi simetris. Amarga koefisien ekspansi termal pipa komposit udakara 1/3 saka baja , reresik ekspansi bisa dikurangi 3-5mm.
    5. Nalika nggunakake sambungan flange, ujung flange bakal disiram nganggo ujung pipa gabungan.
    6. Amarga kinerja pipa komposit sing apik, sambungan pipa bisa ditindakake kanthi ngelas. Nanging, nalika ngelas, slope tipe 45o-60o "V" Angle 2-4mm lan celah 0.8-1.2mm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: