Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

92% Pabrik Baja Keramik Alumina Saka Pabrik Kanggo nggawe adat proses

Katrangan singkat:

Tabung bunder alumina tahan resisten nganggo Microcrystal * Dijupuk area aplikasi: minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik lan bahan industri liyane sing ngirim peralatan utawa bahan tahan aus ing permukaan cairan sing mili liwat pipa. * Dijupuk karakteristik produk: resistensi abrasi sing apik; Kekerasan mohs bisa tekan 9.0 * Dijupuk area aplikasi: Area aplikasi: Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik lan industri liyane ing permukaan peralatan utawa bahan ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tabung bunder alumina tahan resisten nganggo microcrystal

    * Dijupuk area aplikasi: minyak, pertambangan, pabrik baja, pabrik listrik lan bahan industri liyane sing ngirim peralatan utawa bahan tahan aus ing permukaan cairan sing mili liwat pipa.
    * Dijupuk karakteristik produk: resistensi abrasi sing apik; Kekerasan mohs bisa nggayuh 9,0

    * Dijupuk area aplikasi: Area aplikasi:

    Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik lan industri liyane ing permukaan peralatan utawa materi sing ngasilake cairan sing mili liwat bahan tahan aus pipa, efek utamane kanthi efektif nglawan pengaruh pengaruh bahan tembok sing dilewati.

    * Fitur produk:

    Cetakan pencet garing, suhu dhuwur, kekerasan rockwell HR80-90, mung nomer loro kanggo berlian.

    Kajaba iku: Produksi bisa disesuaikan miturut gambar pelanggan

    * Kaluwihan:nyandhang tahan, tahan pengaruh, konstruksi sing trep, lsp., kinerja resisten teoritis padha karo 260 kali baja mangan, baja krom, 170 kali. Bisa nyepetake umur layanan saka nganggo bagean kanthi efektif.

    Pitepangan produk

    Lapisan nyandhang keramik dirancang supaya tahan banget kanggo abrasi sanajan aliran material lan kecepatan dhuwur, ngalangi nggawe bahan. Wis kabukten migunani utamane nalika nganggo aplikasi pertambangan lan agregat. Minangka bahan, keramik nduweni sifat anti-korosi sing migunani sing luwih dawa nyandhang lan nambah resistensi pengaruh. Lapisan keramik uga nyuda swara lan geter.

    Aplikasi umum kanggo lapisan keramik yaiku:   Lapisan pelut, lapisan Konveyor, lapisan klaster Siklon, lapisan Hopper, Lapisan pipa, Lapisan katrol, Lapisan spout, Lapisan titik transfer, Sembarang aplikasi liyane sing bisa digunakake

    Kauntungan:

    Desain sing dioptimalake  

    Keramik alumina bisa nyiyapake ukuran, wujud, lan tata letak keramik tartamtu, kanggo nyukupi kebutuhan nyandhang khusus kanggo peralatan tanduran sampeyan. Kita bisa nggunakake data proses sing pas saka operasi sampeyan kanggo ngrancang lan nggawe solusi lapisan sing cocog karo target produksi.

    Umur layanan dawa - biaya total luwih murah

    Ing pirang-pirang aplikasi, sifat lapisan sing optimal minangka asil gabungan sifat sing paling apik kanggo bahan lan keramik liyane.

    Nggabungake macem-macem bahan njamin siklus urip sing dawa banget yen dibandhingake karo proteksi nyandhang liyane. Unsur keramik sing angel banget nyedhiyakake resistensi unik kanggo sandhangan geser, dene sifat elastis bahan liyane kayata karet kanthi efektif nyerep efek kejut. Kita bisa ngrancang lan nggawe lapisan nganggo nganggo keramik, karet, logam, poliuretan, lan kombinasi bahan kasebut.

    Kualitas unggul

    Lapisan keramik diprodhuksi ing fasilitas kita dhewe sing ngetrapake program jaminan kualitas sing ketat ing saben tahap riset, pangembangan, desain lan produksi. Iki ngasilake kualitas seragam sing dhuwur kanggo kabeh pasokan. Dimensi sing tepat lan toleransi sing cedhak njamin manawa lapisan keramik sampeyan njawab kabutuhan sing dibutuhake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: