Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Tabung lapisan keramik alumina 92 ​​kanggo solusi abrasi lan tahan karat

Katrangan singkat:

Pipa keramik tahan tahan Digunakake ing metalurgi, pertambangan, listrik, batu bara, petrokimia lan industri liyane, solid gas, sistem conveyor padat cair, utamane kanggo kerusakan serius ing sikut, telung tautan. Resistensi nyandhang banget Ngadopsi keramik alumina minangka liner, umure pipa luwih saka 10 kali tinimbang baja pengeras normal. Tahan korosi keramik alumina duwe kaluwihan erosi banyu laut, asam lan tahan alkali, uga proteksi skala. Gesekan pr ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Pipa keramik tahan

    Digunakake kanthi akeh ing metalurgi, pertambangan, listrik, batu bara, petrokimia lan industri liyane, solid gas, sistem conveyor padat cair, utamane kanggo kerusakan serius ana ing sikut, telung tautan.
    Resistensi nyandhang banget
    Ngadopsi keramik alumina minangka liner, umure pipa luwih saka 10 kali tinimbang baja pengeras normal.

    Tahan korosi

    Keramik alumina duwe kaluwihan erosi banyu laut, resistensi asam lan alkali, uga proteksi skala.

    Promosi gesekan

    Lumahing njero Gamelan lan tanpa erosi, kelancaran pipa njero luwih unggul tinimbang pipa logam liyane.

    Nggunakake suhu

    Pipa senyawa bisa suwe banget mlaku ing kisaran suhu -50-800 ℃.

    keramik suhu dhuwur

    Bisa digunakake minangka bal bantalan, roller, kursi bal, perkakas, alat pemotong keramik anyar, pompa piston, bahan panyegelan ing industri mesin;
    Bisa digunakake kanggo ngasilake piring katup udara kaping telu lan tabung utama preheater ing industri semen,;
    Bisa digunakake minangka komponen tahan nyandhang lan karat, kayata katup bola, awak pompa, karburator pembakar lan filter ing industri kimia.
    Bisa digawe kanggo ngolah bahan logam kanggo cetakan lan nggawe mati, kayata extubation, mandrel, extrusion, dial wire cetakan, roll, ngirim roller, pemanas perlengkapan awak, pipa casing pasangan termal, dhukungan pemrosesan panas logam, wadhah, tabung aluminium cair , aluminium dilapisi garis r ing industri metalurgi.
    Bisa digunakake kanggo kendaraan lapis baja, weteng pesawat, sandhangan bukti peluru, nozel roket roket lan kerja suhu tinggi liyane ing industri aerospace;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: