Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Bahan bersih 606 / 400L-nilon luwih murah tinimbang resik-resik ing pabrik gawe kertas

Katrangan singkat:

Aplikasi pembersih kerapatan rendah Investor paling apik yaiku kertas kertas pulp karton, pembersih pulp kardus minangka jinis peralatan pulping sing digunakake kanggo ngilangi butiran kasar, busa, plastik lan sapanunggalane ing proses pembuatan pulp kertas. Iki digunakake kanggo nggawe pulp daur ulang lan produksi endhog tray. Cleaner Efisien Berat jinis anyar Bahan Bakar Beban Heavy YF umume digunakake kanggo ngilangi kotoran abot kaya kerikil, besi besi, bledug lan partikel tinta gedhe ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Aplikasi pembersih kerapatan rendah

    Mesin kertas pulp pilihan sing paling apik ing Investor iki, pembersih pulp kardus minangka jinis peralatan pulping sing digunakake kanggo mbusak granul kasar, busa, plastik lan sapanunggalane ing proses pembuatan pulp kertas. Iki digunakake kanggo nggawe pulp daur ulang lan produksi endhog tray.

    Jinis anyar

    Pembersih efisien sing abot

    Cleaner Kebersihan Berat YF umume digunakake kanggo ngilangi kotoran abot kaya kerikil, besi besi, debu lan partikel tinta gedhe saka macem-macem jinis pulp. Konsistensi mlaku paling dhuwur bisa nganti 2%, nyuda serat, nambah kapasitas produksi, nyuda segmen sing dibutuhake lan nomer sing luwih resik. Efisiensi reresik sing dhuwur, sing ora nglumpukake isi awu ing bagean pungkasan. Keandalan operasional sing dhuwur, ora bakal diblokir.

    Jinis YF400 / 600
    Kapasitas tunggal peralatan (l / min) 400-480
    Suhu operasi maksimal (ºC) 70
    Tekanan operasi maks (Mpa) 0,4
    Konsistensi inlet (%) ≤2%
    Ngumbah aliran banyu 20-60l / min

    YF600 seri efisiensi tinggi ngilangake slag abot bisa digunakake ing kabeh jinis pulp kanggo ngresiki residu lan pamisahan, yaiku macem-macem pencocokan peralatan pulping lan transformasi teknis pilihan pertama peralatan penghapusan slag.
    Prinsip lan struktur penghapusan slag jinis YF600

    Fitur struktur

    1. Struktur pamisah
    Cleaner kanggo struktur pamisah, kabeh Cleaner bisa dipérang dadi 3-4 bagean, gampang dibongkar lan diganti.
    2, macem-macem cara mbuwang slag
    Miturut macem-macem kabutuhan pangguna kanggo milih macem-macem cara pelepasan slag, kanggo adaptasi karo lingkungan kerja pangguna.
    3, cangkem penghapusan terak tahan keramik
    Sisih ngisor kerucut pemisah slag nggunakake nozel resisten nyandhang keramik, sing ora mung njamin tingkat debit slag sing stabil nanging uga ndawakake umur layanan.
    Perusahaan miturut cara slagging sing beda lan macem-macem kabutuhan pangguna kanggo nyedhiyakake macem-macem bentuk, macem-macem spesifikasi tutuk slagging keramik.
    4. Saben pipa bubur disambungake karo selang cabang slagger, lan dilengkapi katup kanggo nggampangake panggunaan fleksibel kabeh sistem menyang slagger tunggal.
    5. Ora ana bagean sing obah, operasi sing stabil lan andal.

    Fitur

    Karakteristik struktural sing unik nggawe slag sing abot duwe ciri kaya ing ngisor iki:
    1, kanthi efektif bisa mbusak bubur ing wedhi, kerikil, kawat wesi lan kotoran abot liyane;
    2, nambah jumlah lan tenaga slag luwih, nyuda nyuda serat;
    3. Operasi sing stabil.
    Sajrone operasi, bisa ngasilake model cairan sing stabil banget, sing bisa kanthi efektif lan terus-terusan ngilangi kotoran.
    4. Efek penghematan bubur sing penting.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: