Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

 350 Pulp Cleaner kanggo Peralatan Daur Ulang Kertas Sampah

Katrangan singkat:

Multifunctional Cleaner dikembangake adhedhasar macem-macem penyerapan teknologi canggih asing sing dikembangake saka Cleaner efisiensi anyar sing anyar. Bisa digunakake ing macem-macem reresik lan misahake pulpa Bisa digunakake ing macem-macem jinis residu pulp sing apik lan busa kotoran ringan, reresik lan pamisahan sampah plastik. Khusus cocog kanggo sistem aliran pendekatan mesin kertas. Desain modular sing luwih resik, strukture gampang lan kompak, macem-macem panggunaan beda ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Multifunctional Cleaner dikembangake adhedhasar macem-macem penyerapan teknologi canggih asing sing dikembangake saka Cleaner efisiensi anyar sing anyar.

    Bisa digunakake ing macem-macem reresik lan misahake pulpa Bisa digunakake ing macem-macem jinis residu pulp sing apik lan busa kotoran ringan, reresik lan pamisahan sampah plastik. Khusus cocog kanggo sistem aliran pendekatan mesin kertas.

    Desain modular sing luwih resik, strukture gampang lan kompak, macem-macem klompok pangguna sing beda miturut jumlah kombinasi permintaan output.

    Ringkesan Produk:

    Slagger tembok dobel digunakake ing sistem hidroklikon industri pulp lan kertas kanggo ngilangi kotoran saka pulp lan kertas.
    Kauntungan utama: efisiensi tinggi penghapusan slag
    Desain tembok dobel lan kisaran struktur kepala
    Tekanan rendah lan konsumsi energi sing sithik
    Sistem tekanan integral nggawe aman kanggo operasi ing suhu dhuwur lan nyuda klem udara
    Saben penghapus duwe cermin visual kanggo pengamatan sing gampang
    Steker keramik industri Yunfeng gampang dicopot
    Desain tertutup nyuda kebocoran tekanan
    Parameter teknis
    Lulus siji: 350L / mnt
    Konsentrasi bubur: 0,3-1,2%
    Tekanan panganan: o.2-O.35mpa
    Tingkat slagging volume siji impurities abot: 6-8% (tingkat aliran bubur relatif)
    Tingkat slagging volume impurity cahya panggung tunggal: 10-12% (tingkat aliran bubur relatif)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: