Sugeng rawuh ing ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Babagan Kita

Kualitas dhuwur ngasilake pangembangan dhuwur.

Kanthi sistem jaminan kualitas lengkap lan proses manufaktur sing ketat, kita kasedhiya kanggo nawakake produk kelas super klien kanthi layanan purna jual sing sampurna.

Keramik industri Zibo yunfeng., LTD didegaké ing taun 2001, dununge ing shandong ing wilayah kasebut. Perusahaan duwe pengalaman 19 taun ing desain lan produksi, pengacara keramik struktural lan keramik fungsional, produk kasebut bisa digunakake ing pembuatan kertas, industri kimia, riset ilmiah, elektronik, obat, termoelektrik lan industri liyane, duwe macem-macem ciri, kayata resistensi abrasi, tahan korosi, tahan suhu tinggi.

Yen sampeyan butuh solusi industri ... kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita